Management

Gedurende mijn tijd op kantoor vele functienamen voorbij zien komen, de een klonk nog belangrijker dan de ander. 

 

Nu ik een eigen bedrijf heb en ik in de UK woon mag ik ook deze zeer belangrijke functienamen gaan gebruiken. Na een dagje melig zijn en het leven niet zo serieus nemen ben ik tot de conclusie gekomen dat als je een B&B runt je ontzettend veel functienamen hebt, wat ik doe namelijk alles zelf. Hieronder volgt een best indrukwekkende lijst aan functienamen die op mijn visitekaartje mogen staan. 

 

CEO = Chief Executive Officer
CFO = Chief Financial Officer/Chief Fireplace Officer

CMO = Chief Marketing Officer/Chief Maintenance Officer

CCO = Chief Cleaning Officer

CHO =Chief Hospitality Officer

CIO = Chief Ironing Officer

CGO = Chief Groceries Officer

CPO = Chief Painting Officer

CDIYO = Chief Do It Yourself Officer

CLO = Chief Laundry Officer/Chief Lawn Mower Officer

CRO = Chief Risk Officer

CBO = Chief Breakfast Officer

CPO = Chief Planning Officer

CDO = Chief Decorating Officer

 

En waar al deze ingewikkelde en belangrijke termen op neerkomen: ik ben eigenaar van een B&B, ik houd de inkomsten en uitgaven in de gaten, ik verzorg de marketing om meer boekingen te krijgen, ik maak kamers schoon, ontvang gasten,  ik was alle handdoeken en beddengoed, ik doe de boodschappen, ik strijk al het bedlinnen, ik verzorg het ontbijt,  ik maak de planning, ik verf muren, ik doe het onderhoud van het pand, ik maai het gras en ik klus en hou me bezig met de inrichting van de B&B.