???

De drie maanden in Nederland zijn voorbij gevlogen en ook weer niet. Ik wil heel graag weer naar Schotland en op sommige momenten toch ook weer niet. In essentie en er weer uit. Met een been in Nederland en het andere been in Schotland. In de flow en er weer uit.

Bijzonder om dit allemaal te ervaren, het brengt wat onrust met zich mee en mijn ego geniet volop. Na een rustige overtocht vanuit Rotterdam naar Hull, een ontspannen autorit naar ons overnachtingsadres ervaar ik wat ontspanning. Op de boot merkte ik al dat er iets gebeurde. Wat weet ik niet, maar er ontstond een piepklein stukje rust, een stukje stilte in mijn zijn. Ik heb hardop uitgesproken dat ik mezelf tijd geef te wennen, dat ik ga voor een leven in Schotland en dat dit niet allemaal uitgewerkt en duidelijk hoeft te zijn en dat dit alles in mij mag zijn. Ik geef me over aan dat wat er op mijn pad komt en ik heb het vertrouwen dat alles daar op het juiste moment zal zijn. 

Voor nu eigenlijk wel heel blij dat ik hier weer in het mooie Schotland ben, morgen nog een uurtje of vier en dan ben ik thuis en van daaruit zie ik verder. Dag voor dag, in het hier en nu. Het voelt best goed.