Conspiracy

Een tijdje geleden heb ik het boek De vierde dimensie gelezen en daarin werd geschreven over de Illuminati. Een groep machtige mensen die vanuit een anonieme positie controle hebben over deze wereld. 

 

Dat klinkt als een James Bond film en de laatste film ging ook over een geheim genootschap waar macht en geld op nummer één staan. 

 

Hoe meer ik hierover nadenk, hoe meer ik het gevoel krijg dat er vanuit een anonieme bron poppetjes aangestuurd worden om ervoor te zorgen dat er altijd wel ergens oorlog is in deze wereld, en misschien worden er wel 'natuur'rampen opgewerkt zodat er altijd angst heerst. Angst is namelijk goed voor het in stand houden van de economie. Angst zorgt ervoor dat mensen zich tegen van alles en nog wat verzekeren om zekerheid te krijgen. Oorlog levert ontzettend veel geld, de farmaceutische industrie is gebaat bij mensen die ziek zijn en angst zorgt voor stress en van stress word je ziek. Dat is namelijk het verdienmodel. De invloed van de grote voedingsfabrikanten. Het houdt elkaar allemaal in stand en de mens denkt dat deze grote marktspelers het best met ons voor hebben.


En de 'machtige' mensen die wij in de media zien, ik geloof uiteindelijk dat dit ook maar gewoon de puppets on a string zijn die gestuurd worden door deze groep anonieme mensen. Zij geven deze puppets het idee dat zij de macht hebben, maar uiteindelijk wordt er achter de schermen van alles geregeld. 

 

Kan ik het bewijzen dat deze anonieme groep machthebbers bestaan, nee het is dat gevoel dat ik altijd heb gehad en hoe ouder ik word des te sterker dat gevoel wordt. En misschien is het een wilde fantasie van mij, maar ergens geloof ik toch dat er zoiets bestaat.