Tweede seizoen

Het tweede seizoen is nu echt wel begonnen. Waar we verleden jaar in april 13% aan boekingen hadden zitten we nu al op meer dan 50% aan boekingen voor deze maand en dat betekent aan de bak. Weer even wennen, een ritme zien te vinden, het lichaam weer laten wennen aan al die fysieke arbeid, kijken naar wat anders of beter kan. Door wat veranderingen in het aanbod van restaurants ervoor gekozen dit seizoen een avondmaaltijd aan te bieden.

 

Het vinden van een ander ritme, kijken wat voor ons werkt en hoe het in te delen zodat we niet de hele avond bezig zijn met eten koken en tegen de tijd dat we naar bed willen net klaar zijn met alles.

 

Het is weer even wennen aan mensen in huis, al voelt het nu al heel anders dan toen we vorig jaar begonnen. De geluiden zijn nu bekend, sommige geluiden zijn verdwenen omdat we nieuwe badkamers hebben en de leidingen veel stiller zijn. Het voelt vertrouwder, het voelt steviger. Er is een basis van een stukje ervaring, het hebben van de contacten met leveranciers. Niet alles is meer nieuw en dat biedt een stukje houvast, een stukje vrijheid. Er zijn vrije dagen ingepland, en er is de rust in de middag.