Dankbaar!!!

Af en toe vergeet ik het weer even, leven in dankbaarheid. Opgeslokt worden door het leven. Druk met de B&B, iets waar ik trouwens ook dankbaar voor mag zijn. Dat ik druk ben met mijn B&B, dat mijn B&B lekker loopt en er veel gasten in mijn B&B verblijven. 

 

Opgeslokt worden door de energie van anderen, het aangeven van grenzen en proberen zo eerlijk mogelijk te communiceren zonder mensen pijn te doen, wat ik dan best wel weer lastig vind. Dan ineens bedenk ik me weer, wat zorgt voor flow in mijn leven? Dankbaar zijn en kijken naar alles wat ik heb. Dus ik ben er voor gaan zitten, intunen op het dankbaar zijn. 

 

 • Dankbaar voor mijn pelletkachel die mijn huis verwarmd op een efficiënte manier. 
 • Dankbaar voor het feit dat mijn keukenkastje weer hangt en er nu stoere poten onder staan die mijn huis meer en meer het villa kakelbont gevoel geven. 
 • Dankbaar voor dat lieve puppy wat gisteren in mijn armen lag te slapen. 
 • Dankbaar dat deze puppies zijn geboren in een warm en liefdevol huis. 
 • Dankbaar dat ik hier in Stoer mag zijn. 
 • Dankbaar voor mijn lijf die sterker en sterker wordt omdat ik het mezelf gun om twee keer per week naar yoga te gaan. 
  Dankbaar voor de signalen die mijn lijf geeft als ik rust nodig heb. 
 • Dankbaar voor het contact met familie en vrienden. 
 • Dankbaar voor de veranderingen die ik ervaar in mijn zijn. 
 • Dankbaar voor meer vrije tijd. 
 • Dankbaar voor Strictly Come Dancing, gewoon omdat ik het zo een leuk programma vind. 
 • Dankbaar voor mijn bed die mij elke nacht weer een goede nachtrust bezorgd. 
 • Dankbaar voor het feit dat ik bijna vakantie heb. 
 • Dankbaar voor het woord 'nee'. 
 • Dankbaar voor de muziek in mijn leven. 
 • Dankbaar voor mijn creativiteit. 
 • Dankbaar voor het vertrouwen wat ik meer en meer in mezelf ga voelen. 
 • Dankbaar voor mijn eigen kijk en mening op het leven.
 • Dankbaar voor mijn mussenparadijs in mijn tuin.