De dagen ...

Soms heb je van die weken, de dagen vliegen voorbij. Is er niet zoveel, ben je in het in het hier en nu en voelt dat helemaal oké. Gewoon omdat het oké. Er zit een flow in je werk, je loopt tegen dingen aan en die los je op zonder al te veel ego verkeer. Je stelt je grenzen vanuit vertrouwen en het gaat gewoon lekker. En daar mag dan ook over geschreven worden. Het gaat gewoon lekker, mijn business gaat lekker. Het vertrouwen is er, ik geniet van mijn yogalessen. Voel mijn lichaam sterker en gezonder worden, ik neem mijn tijd om lekker niets te doen, want lekker niets doen is zo ontzettend gezond. 

 

De dagen lijken steeds sneller te gaan, gasten komen en gaan. De één gezellig, de ander wat minder gezellig. Het hoort erbij, na een paar drukke maanden lijkt iedereen op elkaar en vind ik het steeds lastiger om gezichten uit elkaar te houden. Vind ik dat erg. Nee, het is wat het is en het is oké. Zo ervaar ik de flow. Ik slaap goed, ik geniet van de schitterende omgeving en dat kan ik elke dag weer opnieuw doen. Dat begint al als ik 's ochtends wakker word en uit het raam kijkt. De ene dag de zon, de andere dag regen. Het weer laat zich niet beïnvloeden en ik laat me niet beïnvloeden door het weer. 

 

Zo stond ik nog aan het begin van een nieuw seizoen in de B&B, mijn tweede seizoen. Met een andere blik dan vorig jaar, vrijer en met de wetenschap dat ik altijd een keuze heb. Een heerlijk seizoen tot nu toe waarin ik wederom weer zoveel dingen heb geleerd, in mijn tijd, op mijn gemak. Genietend van de stilte, van de rust, de donkere nachten. Genietend van de grenzen die ik heb durven aangeven, de confrontaties die ik heb durven aangaan Ik heb het woord NEE omarmd als een positief woord. Als een woord dat ik mag gebruiken wanneer dat goed voor mij voelt. Fysiek sterker geworden door het werk wat ik doe, de tijd genomen om naast het runnen van mijn business ook nog een ander leven te hebben. 

 

Genietend van de flow, in het hier en nu zijn. Er gewoon zijn, dat is genoeg.