Een leven naar wens, daar is waar deze methode over gaat. Jezelf vrijmaken van overtuigingen en patronen uit het verleden die er toe hebben geleid dat je op dit moment niet je leven naar wens leidt. 

 

 

 

 

Middels de Set Yourself Free methode heb ik geleerd hoe belangrijk het is doelen te stellen, de kracht van manifestatie, in beweging komen, je doelen blijven evalueren en dankbaar te zijn. Het is leven in Bewust Zijn. 

 

Deze methode van Leonie te Riet. Zij geeft via gesloten facebookgroepen zeer intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelingen van je business.  

Ik ben met haar in aanraking gekomen door een gratis Innerlijke kind heling en van daaruit ben ik de Basismanifestatie gaan doen, lid geworden van de Freebirds Mastermind, een besloten faceboekgroep met gelijkgestemden, inspirerende lives en korte trainingen. Ik ben heel dankbaar dat ik ervoor gekozen heb in deze groep te zitten. Ik wil verder ontwikkelen en haar manier van ontwikkelen past heel goed bij mij. 

 

Daarnaast heb ik bij Leonie nog een aantal andere trainingen gevolgd: 

  • Money needs a home
  • Relatiespiegels
  • Hoogsensitiviteitstraining
  • Hallo Unieke Blueprint

En in elke training leer ik iedere keer weer nieuwe aspecten van mezelf. Het is een geweldige practice en ik krijg er iedere keer weer heel veel energie van. 

 

Mocht je meer informatie hebben, je kan alle info over haar trainingen vinden op https://setyourselffree.nl/